КУПА АЛЕКО

търси:

Клуб ( 1 ) Участник ( 32 ) Роден на дисциплина статус
КК Калоян Деян Бачев 2008-09-24 Макивара 7 год. момчета Регистриран
КК Калоян Ивайло Иванов 2002-05-20 КАТА 12-13 год. момчета Регистриран
КК Калоян Ивайло Димитров 2003-07-10 КАТА 10-11 год. момчета Регистриран
КК Калоян Кристиан Велков 2006-08-08 КАТА 8- 9 год. момчета Регистриран
КК Калоян Калоян Иванов 2007-05-16 КАТА до 7 год. момчета Регистриран
КК Калоян Виктор Георгиев 2008-12-17 КАТА до 7 год. момчета Регистриран
КК Калоян Милен Робов 2008-12-05 КАТА до 7 год. момчета Регистриран
КК Калоян Деян Бачев 2008-09-24 КАТА до 7 год. момчета Регистриран
КК Калоян Иванка Гайдарова 2001-05-30 КАТА 12-13 год. момичета Регистриран
КК Калоян Елена Ангелова 2003-03-18 КАТА 12-13 год. момичета Регистриран
КК Калоян Никол Колева 2003-03-30 КАТА 12-13 год. момичета Регистриран
КК Калоян Рая Рускова 2005-12-16 КАТА 8- 9 год. момичета Регистриран
КК Калоян Моника Русева 2007-03-08 КАТА 8- 9 год. момичета Регистриран
КК Калоян Кристиан Велков 2006-08-08 КУМИТЕ 8-9 год. момчета -40 кг Регистриран
КК Калоян Милен Робов 2008-12-05 Макивара 7 год. момчета Регистриран
КК Калоян Виктор Георгиев 2008-12-17 Макивара 7 год. момчета Регистриран
КК Калоян Калоян Иванов 2007-05-16 Макивара 7 год. момчета Регистриран
КК Калоян Моника Русева 2007-03-08 КУМИТЕ 8-9 год. момичета -30 кг Регистриран
КК Калоян Рая Рускова 2005-12-16 КУМИТЕ 8-9 год. момичета +30 кг Регистриран
КК Калоян Никол Колева 2003-03-30 КУМИТЕ 12-13 год. момичета +45 кг Регистриран
КК Калоян Иванка Гайдарова 2001-05-30 КУМИТЕ 12-13 год. момичета +45 кг Регистриран
КК Калоян Ивайло Иванов 2002-05-20 КУМИТЕ 12-13 год. момчета -50 кг Регистриран
КК Калоян Ивайло Димитров 2003-07-10 КУМИТЕ 10-11 год. момчета -35 кг Регистриран
КК Калоян Иван Стоянов 2001-04-16 КУМИТЕ 14-15 год. момчета +70 кг Регистриран
КК Калоян Методи Николов 1994-04-15 КУМИТЕ мъже +75 кг Регистриран
КК Калоян Елена Димитрова 1994-08-04 КУМИТЕ жени опън Регистриран
КК Калоян Ивайло Димитров 2003-07-10 КАТА отборно до 13 год. момчета Регистриран
КК Калоян Ивайло Иванов 2002-05-20 КАТА отборно до 13 год. момчета Регистриран
КК Калоян Кристиан Велков 2006-08-08 КАТА отборно до 13 год. момчета Регистриран
КК Калоян Рая Рускова 2005-12-16 КАТА отборно до 13 год. момичета Регистриран
КК Калоян Никол Колева 2003-03-30 КАТА отборно до 13 год. момичета Регистриран
КК Калоян Моника Русева 2007-03-08 КАТА отборно до 13 год. момичета Регистриран